Αρχική

Ιστορία
Το 1985 σε ένα χώρο μόλις 70 τ.μ. κάνει τα πρώτα βήματα της η οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας και χονδρικού εμπορίου ξηρών καρπών του Δημητρίου Φλώρου. Με κοπιαστική δουλειά και επένδυση σε καρποφόρες συνεργασίες η επιχείρηση γνωρίζει γρήγορη ανάπτυξη και  μεταφέρεται σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις το 1994 με στόχο την παραγωγή μεγαλύτερης γκάμας αλλά και καλύτερης ποιότητας προϊόντων.
Το 1995 εισάγεται η φίρμα First Nuts” και στήνεται ένα ολόκληρο δίκτυο διανομών το οποίο καλύπτει όλη τη Στερεά Ελλάδα με βασικά σημεία πώλησης παντοπωλεία και Super Market τα οποία προωθούν με υπερηφάνεια τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα στις νέες τότε συσκευασίες.
Τη δεκαετία 1995-2005 η επιχείρηση καλλιεργεί τις σχέσεις της με τους αγρότες προμηθευτές της με στόχο την παροχή αγνότερων προϊόντων προς τους πελάτες της. Κύριο μέλημα της επιχείρησης η διατήρηση της φιλοσοφίας: “Από την παραγωγή στην κατανάλωση”.
Το 2014 η επιχείρηση περνάει στα χέρια του υιού του Δημητρίου Φλώρου, Κωνσταντίνου και μετασχηματίζεται από ατομική επιχείρηση σε εταιρεία με την επωνυμία «Φλώρος Κωνσταντίνος Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.» διατηρώντας φυσικά την εδραιωμένη πλέον φίρμα της First Nuts”.
Κύρια επένδυση μας όλα αυτά τα χρόνια δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το ανθρώπινο δυναμικό. Η συνεχής εκπαίδευση και η εξασφάλιση ενός σύγχρονου, ασφαλούς και σταθερού περιβάλλοντος εργασίας μας έχει δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των άριστων παροχών προς τους πελάτες μας.
Σήμερα επεξεργαζόμαστε και παράγουμε με σεβασμό στην παράδοση πάνω από 150 κωδικούς σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και χαρμάνια ελληνικού καφέ ακολουθώντας τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων  που ορίζουν η Ελληνική και η παγκόσμια νομοθεσία.
Μέσω του ιδιόκτητου δικτύου διανομών μας και με επιλεγμένες μεταφορικές εταιρείες  εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού με κύριο μέλημα μας την άμεση παράδοση των ολόφρεσκων και άριστων σε ποιότητα προϊόντων μας.

Φιλοσοφία
Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η ταύτιση της με τις ανάγκες των πελατών αλλά και του τελικού καταναλωτή ώστε να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα αποτελούν βασικά συστατικά μιας καθημερινής ισορροπημένης διατροφής.